"Federer penzioner brže nego što se misli"

Autor:

Sport

07.12.2018

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši teniser Rejmond Slauter pričao je o Rodžeru Federeru i tome kada misli da će Švajcarac okončati svoju karijeru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Rodžer Federer

Holanđanin, koji trenutno radi sa sunarodnicom Kiki Bertens, dao je svoje mišljenje o nekim Federerovim komentarima, kao i njegovoj sezoni.

Slauter je rekao da Federerove reči, tj. način na koji on komentariše stvari, treba ozbiljno shvatiti.

- On je rekao da ne planira da se penzioniše, barem ne još uvek, i to je privuklo dosta pažnje. Ne mislim da je bio lapsus, ne bi Federer to uradio, on je uvek bio obazriv povodom toga šta priča, tokom cele karijere - otkrio je Slauter za "AD". 


Nekada 46. teniser sveta prisetio se i US opena, turnira na kojem je Federer šokantno poražen od Australijanca Džona Milmana, ali i nekih bitnih detalja iz sezone. 

- Taj poraz se desio u njegovoj "kući", izgubio je meč koji je kontrolisao. Posle toga mu je trebalo vremena da se pregrupiše. Na turniru u Sinsinatiju došao je do finala, ali uopšte nije izgledao opušteno, kao da ga je nešto sve vreme kopkalo. Njegov kraj možda dođe brže nego što je iko od nas očekivao - dodao je teniski trener. 

Federer je ovu sezonu završio na trećoj poziciji ATP liste, a tokom 2019. će napuniti 38 godina, te se mnogi pitaju kada će rešiti da se penzioniše i "napravi mesta" za neke naredne generacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading