NOLE: SUNCE MI DAJE ENERGIJU ZA POBEDE

Autor:

Sport

23.11.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković (31) preslišao je sve rivale u drugoj polovini sezone, vratio se na prvo mesto ATP liste, pa zapalio na zasluženi odmor. Srpski as je sa suprugom Jelenom posetio Maldive kako bi u tropskom raju bez tenisa napunio baterije za novu sezonu, u kojoj će imati priliku da potvrdi dominaciju.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

Da su se već opustili posle samo nekoliko dana, ali i naspavali, Đokovići su potvrdili ustajanjem pred zoru kako bi na peščanoj plaži uživali u izlasku sunca.

SVETLOST I MIR

- Uživamo u raju i želimo dobrodošlicu našem prijatelju suncu. Sakupljamo zlatnu energiju za naše duše. U miru i harmoniji započinjemo dan, a nema ništa lepše od izlaska sunca, koje nam daje najbolju energiju. Želim svima dobro jutro ispunjeno svetlošću. Svima koji su na drugom kraju sveta želim laku noć, nek vas anđeli čuvaju, volimo vas - poručio je Novak uživo na Instagramu svojim navijačima, kojima na terenu šalje energiju posle svake pobede.

RepublikaFoto: Starsport
Novak Đoković

START U ABU DABIJU

I dok se Novak potpuno relaksira, gospođa Đoković je rešila da se prepusti novim izazovima. Tako se u smiraj dana oprobala u opuštajućem veslanju na dasci za surfovanje u plićaku Indijskog okeana. Nema sumnje da će ovakvi prizori biti njihova svakodnevica sve dok Nole ne bude morao da se vrati treninzima. A to će biti vrlo uskoro jer je za start nove sezone izabrao Mubadala egzibicioni turnir, koji će se u Abu Dabiju održati od 27. do 29. decembra.

- Uvek mi je velika čast kada imam priliku da igram u Abu Dabiju. Taj turnir je savršen za fino podešavanje forme pred Australijan open - rekao je nedavno Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading