Iako ne bi krivično odgovarala, Venus se nagodila sa porodicom preminulog u saobraćajki

Autor:

Sport

21.11.2018

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka teniserka Venus Vilijams nagodila se sa porodicom čoveka koji je preminuo od posledica saobraćajne nesreće na Floridi u kojoj je i ona učestvovala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Venus Vilijams

Sudska dokumenta ukazuju da su Vilijamsova i porodica Džeroma Barsona postigli dogovor, ali se više detalja ne navodi.

78-godišnji Barson je doživeo teške povrede u udesu koji se desio 9. juna prošle godine. Policija je prethodno utvrdila da Venus nije uradila ništa pogrešno i zbog toga neće krivično odgovarati za nesreću. Isti slučaj je i sa Barsonovom suprugom Lindom, koja je vozila automobil u kojem je on bio suvozač.

U izveštaju nesreće se navodi da je neimenovano treće vozilo uletelo na put američke teniserke, što je dovelo do domino efekta. To je dalje doprinelo tome da je vozilo u kojem je bio Barson udario u bočnu stranu automobila Vilijamsove. 


Barson je posle nesreće prebačen u bolnicu, ali je preminuo dve nedelje kasnije od posledica povreda.

Venus je navodno posle nesreće policiji rekla da nije videla vozilo u kojem je bio pomenuti braćni par i da je vozila sporo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading