(FOTO) NOLE SPAKOVAO KOFERE I ODJAVIO SE: Poslao poruku Zverevu i navijačima, pa otišao na odmor!

Autor:

Sport

20.11.2018

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Novak Đoković je godinu završio na prvoj poziciji, utisak trijumfalne sezone je pokvarilo ATP finale u Londonu koje dobio Zverev, ali Đoković ne očajava. On je spakovao kofere i otišao na zaslužen odmor, ali se pre toga obratio Aleksandru Zverevu i svojim navijačima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Srpski reket broj 1!

Đoković je prethodno najavio odlazak na odmor, ili kako je rekao u izolaciju gdeće se spremati za narednu godinu, tako da verovatno neće biti aktivan na društvenim mrežama.

- Čestitke Saša na jučerašnjoj igri, zaslužio si. Srećan sam kad vidim da osvajaš najveće trofeje u našem sportu. Nadam se da ću igrati još mnogo godina i da ću ponovo nastupiti na ATP finalu. Čestitam i mom timu, jučerašnji meč nije bio dobar za nas, ali kada se okrenemo iza sebe ovo su bili sjajna godina i sjajan povratak. Hvala svim navijačima, vreme je za odmor- napisao je Đoković.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading