PRAVI PRIJATELJ: Ovaj Hrvat je pokazao koliko je ODAN Đokoviću

Autor:

Sport

19.11.2018

16:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak Đoković je imao veliku krizu u karijeri... Posle mnogo problema uspeo je da se vrati na pobednički kolosek, a jedan od ljudi koji su uvek bili sa njim je Hrvat Mario Ančić.

 

- To sa Novakom je bio prijateljski dogovor. On se nalazio na prekretnici u karijeri, u kojoj mu nije išlo najbolje pa je tražio različita rešenja. Meni je bilo bitno da mu kao prijatelj pokažem da sam tu kad sam mu potreban. I dalje sam s njim u kontaktu, kao i s većinom bivših igrača iz cele regije. A što se tiče treniranja, ne nameravam to da radim stalno. Život me je odveo u drugom smeru, bavim se poslom koji je sam po sebi dovoljno intenzivan. Videćemo da li ću nekome tu i tamo pomoći kad uzmem koju nedelju godišnjeg odmora - rekao je Ančić za "Jutarnji list".

 

Hrvat tek očekuje da Nole zablista.

- Nole je već neko vreme u naletu i verujem da će tako da nastavi. Njegovi argumenti trenutno su daleko najčvršći, ali opet, nikad ne možete da znate kada će se dogoditi pad, kao što se njemu dogodio prošle i početkom ove godine. Nadal će se sigurno vratiti svežiji, a Federer će uzeti dovoljno vremena za pripreme i preskočiće sezonu na zemlji. I mladi sve više prete, tenis nije sport u kojem možete živeti od starih zasluga - zaključio je on.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading