FUDBALSKI DON ŽUAN - On je pravi zavodnik među sportistima: Žena mu oprostila PREVARU, a i BEOGRAD ga je dobro UPAMTIO!

Autor:

Sport

05.11.2018

10:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično se snalazi na fudbalskom terenu, a da mu nije problem da to radi i sa poznatim svetskim modelima dokazao je u više navrata. Svojim neodoljivim šarmom čak je uspeo i da izvuče oproštaj od supruge za sve grehe koje je učinio. Beograd je na delu mogao da vidi njegove čarolije pre godinu dana. Kratko i jasno - Olivije Žiru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Olivije Žiru

Poznat je po postizanju neverovatnih golova, a jedan od takvih protiv Kristal Palasa 2017. godine doneo mu je "Puškaš nagradu" koja se dodeluje strelcu najlepšeg pogotka u tekućoj sezoni. Dobro su ga upamtili i "zvezdaši", ali i cela srpska javnost, kada je na beogradskoj "Marakani" jednim potezom rešio meč Zvezde i Arsenala u grupnoj fazi Lige Evrope.

Nakon tog meča govorio je o tome koliko su "delije" neverovatne i da bi voleo da često igra u takvoj atmosferi. Poznat je i po postupcima van terena. Iako je oženjen, našao se u žiži javnosti jer je suprugu prevario sa modelom Kelijom Kej, a takođe nekoliko puta proglašavan je najseksepilnijim francuskim fudbalerom. Posle tog skandala javno se izvinio saigračima iz reprezentacije što je lepu crnku doveo u hotelsku sobu gde je boravila čitava selekcija "pevaca". Takođe, molio je za oproštaj i svoju suprugu koja je ipak odlučila da pređe preko svega i zaboravi na Žiruove grehe te su i dalje zajedno.

 

 

Pobrao je mnoge simpatije i ljubitelja fudbala u Engleskoj, kada je na dan tragedije na Hejselu (kada je veliki broj navijača Liverpula izgubio život) 2015. godine postigao gol. Skinuo je crnu traku sa ruke i poljubio je.

Inače, devojka sa kojom je prevario suprugu je poznati model, a sami procenite da li je vredelo.

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading