Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović su postigli sve, samo im jedno nedostaje!

Autor: gloria.rs

Sport

30.10.2018

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović, a sada potpredsednik Vaterpolo saveza Srbije i odbojkašica Maja Ognjenović već šest godina su zajedno, a svoju ljubavnu vezu drže u tajnosti. Međutim, oni su otkrili da posle sportskih uspeha najveći životni uspeh koji planiraju da ostvare je da uvećaju porodicu.

RepublikaFoto: instagram.com/maja.ognjenovic
Danilo Ikodinović i Maja Ognjenović

- Deca bi bila ostvarenje svih snova, samo što kod nas sportista to sve ide malo drugačije. Dete će se desiti kada dođe vreme i kad budem mogla do maksimuma da se posvetim njemu i porodici - rekla je svetska šampionka za "Gloriju".

Danilo je ispričao i kakav odnos Maja ima sa njegovim ćerkama iz prethodnih brakova, Andreom i Hanom.

- Maja mnogo voli moje ćerke, sjajna je sa njima. A meni je puno srce kad vidim koliko one vole Maju. Ona mi je dosta pomagala u tome da Andreu i Hanu privolim da se bave nekim sportom, zvala ih je i terala, ali smo na kraju odustali. Mlađa je antitalenat, a starija je kasno pošla na odbojku, što mi je žao, da je krenula ranije, možda je i moglo nešto da se uradi - otkrio je nekadašnji vaterpolista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love is all you need??

A post shared by Maja Ognjenović Fan (@maja.ognjenovic) on Nov 4, 2016 at 7:06am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading