FATALNA SE*S BOMBA: Zbog nje je ZABO NOŽ U LEĐA najboljem prijatelju, a sada mu ONA kroji sudbinu!

Autor:

Sport

30.10.2018

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najpoznatija žena fudbalera do laskave titule došla je na vrlo težak i krajnje podmukao način. Ipak, nije to samo njena krivica već i njenog izabranika koji trenutno rešeta mreže po Italiji. Pogađajte, reč je o Mauru Ikardiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??‍♀️ @agentprovocateur

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Oct 10, 2018 at 4:53pm PDT

Mnogi je smatraju najmoćnijom ženom u svetu fudbala. Nekoliko puta je sama stopirala transfer svog supruga u drugi klub, a preko nje je, priča se, Argentinac uspeo da izdejstvuje mnogo bolji ugovor, ali i kapitensku traku. Prvo što mnogima pada na pamet je kako je uspela tako nešto. Na svima je da pretpostave...

Pre više od četiri godine skandal je zatresao Apeninsko poluostrvo kada se "trio" našao u središtu zbivanja. Vanda, koja je tada bila sa fudbalerom Torina Maksijem Lopezom često je bila deo društva svog tadašnjeg izabranika i njegovog najboljeg prijatelja Maura Ikardija. Dva Argentinca bila su nerazdvojna dok se u njihovo drugarstvo umešala upravo Nara. Prevarila je Maksija sa napadačem Intera, a kasnije se i udala za njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Despierta ....

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Aug 20, 2018 at 9:20am PDT

Nikada mu stariji zemljak to nije oprostio, a na njihovim mečevima uvek je zanimljivo svima da vide šta će se desiti, odnosno kakve će varnice proraditi u dvojici fudbalera. Tako je pre dve godine Lopez odbio da se pre meča Torina sa "neroazurima" rukuje sa "izdajnikom".

 

 

Da stvar bude gora, Ikardi je istetovirao Maksijevu i Vandinu decu na ruci kako bi pokazao koliko mu ona znače. Nedavno se zgodna plavuša našla u središtu novog skandala kada se u javnosti pojavio audio snimak njenog seksa sa nepoznatim muškarcem što je ona, zamislite, negirala. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mauro Ikardi

Ponovo je aktualna, ali ovoga puta u poslu Reala i Intera oko prelaska njenog supruga u Madrid. Sigurno da je čovek zadužen za pregovore "kraljevića" prilično srećan znajući ko će doći za pregovarački sto...

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lunes de verano ? #morning

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Jun 25, 2018 at 5:47am PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Caribe ❤️

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Jun 23, 2018 at 5:10am PDT

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buongiorno a tutti ?

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on Jun 20, 2018 at 8:36am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading