SKANAL U NOVOM SADU: Sudija nokautiran posle meča!

Autor:

Sport

22.10.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč bokserske Superlige između Vojvodine i kragujevačkog Radničkog (6:10) pokvario je incident koji se dogodio posle duela, kada je jedna osoba iz publike nokautirala sudiju Aleksandra Vučićevića.

RepublikaFoto: facebook.com/Bokserski-savez-Srbije
Bokseri Srbije

Naime, do incidenta je došlo nakon prvenstvenog meča, kada je posle klasičnog nokauta sudija ostao da leži, a u novosadskoj hali je nastala opšta gužva i tuča, preneo je "Sportski žurnal". Na svu sreću, arbitar Vučićević je uspeo da se pridigne, ali to ne menja činjenicu da je ovaj nemili događaj pokvario bokserski spektakl.

Inače, konačan skor u duelu između Vojvodine i Radničkog odlučio je duel u super teškoj kategoriji, između borca domaće ekipe Dušana Veletića i Stefana Jovanovića iz Kragujevca. Veletić je bio taj koji je imao inicijativu, ali je posle međusobnog guranja bokser Radničkog pao i povredio je ruku, posle čega je sudija odlučio da diskvlifikuje borca Vojvodine, što je doveo do opšteg haosa.

RepublikaFoto: Bokserski savez Srbije
Detalj sa meča u Novom Sadu

Predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin je poručio da je napadač na sudiju Vučićevića bio Milenko Tomić, sportski radnik iz Bijeljine, čiji je bokser Veletić prosleđen Vojvodini.

- Tražićemo da odgovorni za incident budu procesuirani - rekao je prvi čovek našeg boksa za "Sportski žurnal".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading