SUVENIR IZ BEOGRADA: Najdžel Kenedi dobio dres Partizana

Autor:

Sport

11.10.2018

09:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni britanski violinista, Najdžel Kenedi, održao je spektakularni koncert pod nazivom "Od Baha do Geršvina" na otvaranju 50. BEMUSA.

RepublikaFoto: http://partizan.rs
Najdžel Kenedi

Kao veliki navijač Aston Vile i poljske Krakovije, Kenedi je tokom boravka u Beogradu izjavio da u Srbiji navija za FK Partizan. Uz ovacije publike u Sava Centru, koja je Kenedija nekoliko puta pozivala na bis, na samom kraju koncerta uručen mu je i dres Partizana sa njegovim prezimenom ispisan ćirilicom i brojem 22.

Nakon višedecenijske karijere pune milionskih tiraža i vodećih svetskih nagrada, Kenedi je stekao reputaciju kao jedan od vodećih svetskih virtuoza. Izvodio je muziku najšireg repertoara – od klasičnih kompozitora do Hendriksa, nastupao je sa legendama poput Pola Makartnija i Roberta Planta, svirao je za Britansku kraljevsku porodicu i obišao svet nebrojeno puta nastupajući sa vodećim svetskim orkestrima.

RepublikaFoto: http://partizan.rs
Najdžel Kenedi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading