ĐOKOVIĆ U NJUJORKU KAO KOD ROĐENE KUĆE: DŽEJ LO I RONALDO NOLETOVE KOMŠIJE!

Autor:

Sport

13.09.2018

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser kupio je dva stana od 180 kvadrata, a samo kvart ispred nekretnine poseduje planetarna pop ikona, ali i slavni fudbaler Kristijano Ronaldo.

Novak Đoković

Nakon što je pokorio Njujork, ali i dok je trajao poslednji grend slem sezone, Novak Đoković je često vreme provodio u Central parku. Društvo u prirodnoj oazi mu je često pravila i Dženifer Lopez, planetarna pop ikona, koja živi samo kvart ispred naselja na Menhetnu, gde je Srbin nedavno pazario penthaus! I to nije sve. U istom naselju živi i najslavniji fudbaler današnjice - Kristijano Ronaldo, koji je ovog leta iz Reala prešao u Juventus.

NE ŽALI NOVAC

S obzirom na to da je napornim radom došao do velikog novca, Novak ništa ne prepušta slučaju, pa su njegov izbor bila dva stana u 88 metara visokoj zgradi delo poznatog italijanskog arhitekte Renca Pijana. Srbin ih je platio najmanje 5,4 miliona evra, iako oba stana zajedno imaju "samo" 188 metara kvadratnih. Tu boravi uglavnom samo kada igra na US openu. Menhetn je poznat po tome što poseduje najskuplje nekretnine na svetu, ali Novak nije žalio para.

- Dopada mi se dizajn dve kule, a i lokacija je fantastična. Njujork i Majami su česta mesta na mojoj listi putovanja i biće sjajno što ću od sada imati gde da budem i da se osećam kao kod kuće - rekao je treći teniser planete.

Kristijano Ronaldo

PRIRODNA OAZA

S obzirom na to da u Srbiji mora da pazi na svaki korak i stalno je na meti obožavalaca, Novak se u Njujorku ponaša kao sav normalan svet upravo zato što je okružen svetskim zvezdama. S obzirom na to da živi na 100 metara od poznatog Central parka, nije mu strano da sina Stefana i ćerku Taru prošeta danima kada ne igra mečeve.

Osim osnovnih stvari, poput garaže, stanari svih 115 stanova na raspolaganju imaju teretanu, bazen sa slanom vodom, ali ne i teniske terene, što Novaka ipak nije sprečilo da se skući u najpoznatijem delu Njujorka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading