MIJAT PUSTIO STOMAČINU!

Autor:

Sport

06.08.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska legenda Jugoslavije Predrag Mijatović (49) uživa u penzionerskim danima, pa se shodno tome potpuno opustio.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović
Uživa u penziji!

Nekadašnji as Real Madrida sigurno više ne ulazi u teretanu niti kotrlja loptu, u šta su svi prisutni u crnogorskom turističkom mestu Kaluđerovini nadomak Tivta mogli da se uvere. Naime, iz aviona se vidi da je Mijat pustio stomak i to poprilično ispred sebe!

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

Paparaco Srpskog telegrafa uslikao ga je kako uživa ispod baldahina u hladu, puši tompuse, jede voće i ne obraća pažnju na okolinu. To zadovoljstvo košta 50 evra, a Mijat se nakratko okupao i u bazenu. Ipak, moglo se primetiti da nije obožavalac sunčanja pošto je od svih prisutnih imao ubedljivo najsvetliji ten. S obzirom na to da se ponašao kao i svi ostali posetioci, mnogi nisu primetili da su ležaljka do ležaljke sa fudbalskom legendom.

RepublikaFoto: e-stock/K. Mihajlović

Zanimljivo je da iako dosta vremena provodi u Španiji i može da skokne do mora kad god želi, Mijat voli da uživa kao sav normalan svet i vrati se u krajeve odakle i potiče, dok mu luksuzna letovališta po Evropi i svetu definitivno nisu prioritet. Takođe, Kaluđerovina je poznata kao idealno mesto za one koje žele mirno, a ne ludo leto, pa se definitivno može zaključiti da bivši fudbaler voli da zasluženo miruje posle burne i bogate karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading