Hrvat Jedvaj se šarao kod srpskih majstora!

Autor:

Sport

31.07.2018

15:18 >> 15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Damir Stančić zaslužan za nove tetovaže asa Leverkuzena Tina Jedvaja.

Foto: www.instagram.com7/tinjedvaj16
KOD DAMIRA U "OFISU" Tin Jedvaj

Kada ste majstor svog zanata, onda za vas ne postoje granice! To najbolje zna srpski tatu-majstor Damir Stančić, koji se sa svojim kumom Dejanom Vučkovićem Vuletom proslavio kreacijama po telima elitnih svetskih fudbalera!

Foto: www.instagram.com7/tinjedvaj16
BALKANSKA BRAĆA Vučković, Jedvaj i Stančić

Poslednji as koji je na svojoj koži osetio Stančićevu magičnu iglu bio je Hrvat Tin Jedvaj, član generacije "kockastih" koja je na Mundijalu u Rusiji poražena u finalu protiv Francuske. Damir i Vule popularni su među fudbalerima svih nacionalnosti, pa stoga ne čudi što se Hrvat opredelio da preskoči svoje i Srbima poveri da ga išaraju kako dolikuje.

Foto: www.instagram.com7/tinjedvaj16
SIMBOLIKA Datum dolaska na Mundijal i dan finala protiv Francuske


As Leverkuzena nije se mnogo naigrao na Svetskom prvenstvu jer je odigrao svega devet minuta protiv Islanda, ali to ga nije sprečilo da jednu od tetovaža posveti turniru u Rusiji.

Na njoj je simbolično predstavljen pečat, kao iz pasoša, sa datumom dolaska u Rusiju (11. jun 2018. godine), a drugi i veći datum je dan kada je Hrvatska igrala finale protiv "trikolora".
Stančić je u svetu poznat pod imenom Damir Tattoo, a među njegovim najvećim prijateljima su bivši as Fenerbahčea i brojnih engleskih klubova Kolin-Kazim Ričards i Felipe Melo, koji je nastupao za Juventus, Inter i Galatasaraj.

- Tip je mnogo dobar. Ko se jednom kod njega istetovira, išaraće celo telo - rekao je Felipe Melo o Stančiću.

Jedan od klijenata bio je i legendarni as Crvene zvezde Robert Prosinečki.
- Veliko mi je zadovoljstvo što mi je tetovažu radio baš Damir, a još draže mi je što sam posle toga ostao prijatelj sa njim - poručio je Robi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading