Kolarov i Stanković letuju za 60.000 evra

Autor:

Sport

05.07.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne mrdaju iz Italije! Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov i bivši igrač Intera, a sada funkcioner UEFA Dejan Stanković odlučili su da se konačno odmore od najvažnije sporedne stvari na svetu i odu na zajednički odmor. Malo je reći luksuzni!

 

A post shared by Aleksandar Kolarov (@a.kolarov11_) on Jul 4, 2018 at 4:49am PDT

I GOLF I FUDBAL

Iako se mnogi odlučuju za Sejšele, Maldive i ostale daleke destinacije, njih dvojica očigledno preferiraju proverene stvari, pa se nisu odvojili od Italije, u kojoj najviše borave tokom godine. Letuju na Sardiniji! S obzirom na to da su u mogućnosti da priušte luksuz, Stanković je izdvojio 40.000 evra za dve vile - jednu za sebe i suprugu, a drugu za trojicu sinova Stefana, Filipa i Aleksandra, dok su se Kolarovu posle naporne sezone pridružili žena Vesna i dvoje dece. Osim u moru, suncu i plaži i ostalim stvarima koje letovanje podrazumeva, fudbalski velikani mogu da uživaju i u privatnom bazenu koji svaka vila poseduje. Ono što Kolarovu posebno odgovara je i to što postoje golf, teniski i fudbalski tereni, a kako je poznat po tome što nikad ne prestaje sa treninzima, sigurno je i to bio jedan od odlučujućih faktora da se odluči za ovo letovalište.

 

18...?.. i moja tri Andjela..♥️♥️♥️..

A post shared by Dejan Stankovic (@deki5) on Jul 1, 2018 at 11:16am PDT

GODIŠNJICA BRAKA

Za odmor iz snova Stankoviću je povod, između ostalog, bila i 18. godišnjica braka, u kojem uživa sa Anom.

- Ona je moj život, bez nje ne bih bio kompletan. Zaljubio sam se čim sam je video. Osetio sam da je to to - rekao je nedavno Dejan.

Koliko god čudno zvučalo, Stanković kao savetnik predsednika UEFA Đanija Infantina ide u kancelariju sa punim radnim satima baš kao i sav običan svet, a pošto je dosta vremena proveo i uz reprezentaciju Srbije uoči i tokom Mundijala, odmor iz snova mu je sigurno preko potreban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading