(FOTO) Ispraćaj kako i dolikuje: MEKSIKANCI ANGAŽOVALI 30 PROSTITUTKI PRED ODLAZAK U RUSIJU!

Autor:

Sport

06.06.2018

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri meksičke reprezentacije organizovali su raskalašne orgije u društvu 30 prostitutki pred odlazak u Rusiju na Svetsko prvenstvo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Meksikanci baš umeju da se provedu

Meksikancima će biti zabranjen seks tokom trajanja šampionata, pa su rešili da se "počaste" za sve pare pred ulazak u period celibata u Rusiji.

Meksički mediji su uhvatilio fudbalere u zabavi sa prostitutkama. Televizija "TVNotas" je obavila fotografije fudbalera prilikom dolaska na jedno privatno  imanje u subotu oko 22.30  odmah nakon pobede nad Škotskom (1:0).

Ova brutalna žurka Meksikanaca započela je u subotu predveče i trajala je do narednog dana i to do poslepodnevnih sati.

Mediji su objavili da su glavni protogonisti bili  Ektor Erera i Hezus Korona iz Porta, Benfikin Raul Himenez iz Benfike, pa dalje Giljermo Očoa iz Kruz Azula, Ajntrahtov Karlos Salsedo, Hezus Galjardo iz Montereja, Marko Fabijan igrač Ajntrahta i braća Đovani i Džonatan dos Santos iz LA Galaksija.

Tamošnji fudbalski savez je objavio saopštenje da neće kazniti fudbalere koji su redovno odradili sve treninge i obaveze prema selektoru.

Ovo nije prvi put da se igrači ove reprezentacije provode na ovaj način, pošto su posle jednog meča u Montereju 2010. godine organizovale žurku u društvu eskort dama, većina je tada bila kažnjena novčano, osim Vele i Huareza koji su tada odstranjeni na šest meseci iz reprezentacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading