Bivša košarkašica Partizana iznela jezive privatne detalje u knjizi: POZNATI SPORTISTA HTEO DA ME SILUJE!

Autor:

Sport

05.06.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica Partizana Jelica Dabović tvrdi da je jedan poznati sportista svojevremeno pokušao da je siluje!

RepublikaFoto: Promo/Republika
Ana i Jelica Dabović

Jezive detalje iz svog života starija sestra Ane i Milice Dabović iznela je u autobiografskoj knjizi "Tajna jednog osmeha", u kojoj je do detalja opisala na koji način je trpela porodično nasilje. Jelica nije želela da imenuje pomenutog sportistu, ali je istakla da će se on sam prepoznati.

- Ne želim nikoga da imenujem niti da dajem na važnosti, već želim da dam na važnosti potpuno drugim stvarima, a to je da niko ne priča o pokušaju silovanja ili silovanja. Niko od javnih ličnosti nije stao pred javnost i rekao: "Da, ja sam pretrpeo silovanje ili pokušaj silovanja." Ne vidim svrhu u tome da ga imenujem, ali svako ko pročita knjigu znaće o kome se radi, on će znati, njegova porodica - rekla je Dabovićeva u emisiji "Jutro" na TV Prva.

Jelica: Prepoznaće se on sam, znaće njegova porodica šta je uradio

Ona je istakla da je, kao i njene sestre i brat, bila žrtva porodičnog nasilja, te da ih je otac Milan tukao do krvi.

- Svi smo živeli 24 sata u strahu, a moja majka kao da je razvila neku sposobnost, pa je uvek govorila: "Popraviće se on, bolji je u odnosu na ono kakav je nekada bio." Ali niko od nas nikada nije video to poboljšanje mog oca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading