SLAVNI BRAZILAC ŠOKIRAO PLANETU: Ronaldinjo se ženi sa dve devojke!

Autor:

Sport

24.05.2018

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo planira da se u avgustu oženi i to sa dve devojke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Brazilski mediji navode da je Ronaldinjov raskalašni život dostigao kulminaciju. On je u avgustu zakazao svadbu sa dve devojke.

Ronaldinjo živi u svojoj vili sa Prisilom Koeljom i Beatris Sousom. Lokalni mediji navode da je slavni fudbaler zaljubljen u obe devojke. On ih ne razdvaja, kupuje im iste poklone, a Prisila i Beatris nisu ljubomorne jedna na drugu.

Mediji tvrde da je svadbeno veselje zakazano u jednoj od Ronaldinjovih vila, a da su pozvani samo najbliži prijatelji i rodbina, osim njegove sestre, koja ne podržava njegov način života. 

Na zabavi će pevati i Žorž Vesio.

Bigamija je u Brazilu zabranjena i kažnjava se sa šest godina zatvora. Međutim, Ronaldinjo se neće venčati pred matičarem i u crkvi, već će napraviti ceremoniju venčanja u svojoj vili.

Ronaldinjo je u vezi sa Beatriz Souzom od 2016, a pre toga je bio dugo zajedno sa Prisilom Koeljo. Međutim, to im ne smeta da zajedno žive u njegovoj vili još od decembra, dok dobijaju po 1.500 dolara za od njega i mogu taj novac da troše na šta god požele.

Brazilski mediji otkrivaju da je Ronaldinjo kupio dva prstena i zaprosio ih, a one su pristale na venčanje.

Ronaldinjo (38) je u karijeri igrao za Gremio, PSŽ, Barselonu, Milan, Flamengo, Atletiko Mineiro, Keretaro i Fluminense. Igračku karijeru je okončao 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading