BOBI I NASTASIĆ KOD ŠARIĆEVOG SINA NA ROĐENDANU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođendan iz snova proslavio je Mateja Šarić, sin kontroverznog crnogorskog biznismena Duška Šarića, minulog vikenda. Osim porodice, brojnih prijatelja drugara i drugarica, na žurki Šarićevog naslednika potpuno neočekivano "pojavila" su se dvojica naših uglednih sportista - Boban Marjanović i Matija Nastasić.

Foto: instagram.com
Bobi Marjanović

DIV SE OGLASIO

Košarkaš Los Anđeles Klipersa i štoper Šalkea uveličali su dečji rođendan uključivši se putem video-bima i tako Mateji čestitali rođendan i poželeli mu sve najbolje.

- Mateja legendo, srećan rođendan i želim ti puno sreće - glasila je čestitka srpskog diva visokog 222 centimetra, nakon čega je usledila cika i vriska prisutnih mališana, kao i gromoglasan aplauz odraslih.

Foto: instagram.com
Matija Nastasić
PONOSNA MAJKA

Matija Nastasić imao je sličnu poruku za malog Šarića, a snimke je na društvenim mrežama objavila njegova majka inače bivša žena Duška Šarića Svetlana Ceca Dimitrić. Osim sina Mateje, Ceca i Duško imaju i ćerku Dariju.

- Želim ti sve najbolje, srećan rođendan - naveo je Nastasić, čiji je nastup na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog meseca pod debelim znakom pitanja zbog povrede ligamenata kolena.

Duško Šarić je brat optuženog narko-bosa Darka Šarića, a Duško je takođe bio na optuženičkoj klupi zbog pranja 19,3 miliona evra, ali ga je 1. aprila 2018. godine Vrhovni sud u Podgorici oslobodio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading