Urnebesni Ibra: KAŽU MI DA TREBA DA GLUMIM NEGATIVCE U FILMOVIMA!

Autor:

Sport

24.04.2018

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ostavio je otvorenom mogućnost da se nakon završetka profesionalne fudbalske karijere oproba u glumačkim vodama.

RepublikaFoto: instagram.com/iamzlatanibrahimovic
Ibra otvoren za promenu profesije

A ukoliko do kraja fudbalske karijere ostane u Los Anđelesu, eto mu šanse da se odmah oproba u Holivudu.

Nisu mu strani lik i delo Vinija Džonsa, ali Ibrahimović kaže da ne bi bio negativac u filmu, već da ima predispozicije za akcionog super-heroja, a on sam kaže da ni jezik neće biti barijera ukoliko bi se odlučio da se okuša na filmskom setu.

- Mislim o glavnoj ulozi u filmu poput Ramba ili Bornovog identiteta jer verujem da imam veštinu za tako nešto. Ima onih koji kažu da treba da glumim negativca jer govorim engleski kao Ivan Drago (Roki IV), ali bolji sam ja od toga - rekao je Ibrahimović za američke medije. 

On je od dolaska u Los Anđeles odmah počeo da privlači pažnju, tako što je na svom debiju dao gol sa 40 metara protiv gradskog rivala Galaksija - ekipe FK Los Anđelesa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading