RIBOLOVKA! IVANA ŠPANOVIĆ ZABACILA UDICU I ULOVILA "KAPITALCA"

Sport

25.04.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otišla je na zasluženi odmor posle velikog uspeha koji je ostvarila u dvorani, gde je postala šampionka sveta pre mesec i po dana.

RepublikaFoto: Printscreen
Ivana se pohvalila ozbiljnim ulovom

Ivana se odlučila za odmor na egzotičnoj destinaciji - Maldivima, gde je i u prošlosti punila baterije. Na profilu na Instagramu objavila je i nekoliko fotografija kojima dočarava idilu pod palmama na plaži. Takođe, upustila se i u avanturu na otvorenom moru, pa se na brodu oprobala i u pecanju.

Ivana: Uvek se trudim da stvorim nova iskustva koja su zanimljiva

Sudeći po fotografijama, bila je uspešna i u ovome jer je ulovila pravog "kapitalca" i pozirala je sa ribom koju je poljubila.

Ivani je ovo prva objava sa odmora, a očigledno je da je tek nedavno stigla na Maldive, sudeći po boji koju je prema tragovima od kupaćeg tek počela da dobija.

- Uvek se trudim da stvorim nova iskustva koja su zanimljiva. Veliko hvala mojim prijateljima sa Maldiva za nezaboravan zajednički dan - napisala je Ivana uz fotografije.

RepublikaFoto: Printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading