ŠABAN ŠAULIĆ: PEVAĆU ANI I ŠVAJNIJU NA KRŠTENJU SINA LUKE!

Autor:

Sport

21.03.2018

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako si majko, kako si oče, odzvanjaće jednog dana na krštenju tek rođenog sina Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Šaban bi pevao na svadbi sportskog para da su je pravili u Srbiji

Bivša srpska teniserka i nemački fudbaler dobili su prvenca Luku u Čikagu, a ako kojim slučajem budu pravili krštenje u Srbiji, jedan od gostiju mogao bi da im bude i kralj narodnjaka Šaban Šaulić.

SITAN GEST

Naime, Šaban je jedan od prvih komšija sportskog para u mestu Krčedin nadomak Inđije, gde Švajnštajgerovi već dve godine imaju imanje na kojem planiraju da naprave vilu i tamo borave dok su u Srbiji. Kada su se venčali u julu 2016. bilo je reči da će im pevati na svadbi, ali je nisu napravili kod nas. Šaulić za Srpski telegraf poručuje da je spreman da se lati mikrofona i da nadoknadi propušteno.

RepublikaFoto: instagram.com/anaivanovic

- Čuo sam da su postali roditelji, čestitam im. Nisam ih skoro video, ali znam da imaju imanje u komšiluku u Krčedinu. Pričalo se da će da sade jabuke. Ako kojim slučajem budu pravili krštenje u Srbiji i budu me pozvali, rado ću doći. Neće mi biti teško da se latim mikrofona i sa nekoliko pesama uveselim goste. To je najmanje što mogu da uradim, sitan gest od mene - rekao je Šaulić za naš list.

Kako si majko, kako si oče, odzvanjaće jednog dana na krštenju tek rođenog sina Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera!

SRPSKA MAJKA

Čim se Ana porodila u Čikagu, a ne u Srbiji, i rodila prvenca nemačkom fudbaleru, javili su se zli jezici koji smatraju da Luka nije Srbin. Međutim, estradni umetnik koji je i sam čvrsto vezan za fudbal preko unuka Luke Adžića, koji igra u Crvenoj zvezdi, njegovog oca i bivšeg zeta Ivana, te sadašnjeg zeta Zorana Bate Mirkovića, smatra da takvi komentari nisu na mestu.

- Njihov Luka je rođen u Americi, Švajni je Nemac, pa šta. Ana je naša prelepa teniserka, pa je i dete samim tim i naše, srpsko. Samo nek se deca rađaju, želim im još prinova, a drugi nek pričaju šta hoće - poentirao je Šaban.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading