BOLT prešao u fudbalere: U UTORAK OTKRIVAM IME KLUBA!

Autor:

Sport

25.02.2018

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni jamajkanski atletičar Jusein Bolt oduvek je govorio da mu je fudbal druga ljubav posle atletike, a nakon završetka karijere rešio je da zaigra na zelenom tepihu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt se vraća iz penzije, ali na fudbalski teren

Boltovo poslednje takmičenje bilo je Svetsko prvenstvo u Londonu prethodnog leta, koje nije završio na slavan način zbog povrede, on je već mnogo puta do sada uživo gledao utakmice Mančester junajteda, kluba za koji navija, a pojavljivao se i na njihovim treninzima.

Najbrži čovek na svetu je nedavno izjavio da će se u martu pojaviti u Borusiji iz Dortmunda na probi, a poručio je i Dejvidu Bekamu da je raspoložen da dođe u njegovu MLS franšizu u Majamiju.

Sada je izneo i novu informaciju u vezi sa svojom fudbalskom karijerom.

"Potpisao sam ugovor sa fudbalskim timom. Saznajte u utorak sa kojim", rekao je Bolt na "Tviteru". 

Jusein Bolt je svetski rekorder na 100 i 200 metara, a u njegovoj riznici se nalazi osam zlatnih medalja sa Olimpijskih igara, 11 zlatnih, dve srebrne i jedna bronzana medelja sa svetskih šampionata.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading