Švajnštajgerovi u Beogradu: ANA DOŠLA KUĆI DA SE PORODI!

Autor:

Sport

17.01.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović porodiće se u Beogradu! Penzionisana srpska teniserka i njen suprug Bastijan Švajnštajger spakovali su se u šest ogromnih kofera i preselili se u Srbiju kako bi nekada prva igračica planete donela prinovu na svet u istom gradu gde je i sama rođena.

RepublikaFoto: Republika
Ana Ivanović pred put u Srbiju

Sportski par je tek nedavno potvrdio da će postati roditelji kačenjem tri para patika, za njih dvoje i bebu, a prvenac stiže već u februaru.

Imajući u vidu da avio-kompanije zabranjuju letenje trudnicama posle 36. nedelje drugog stanja, pa čak i posle 32. ukoliko je trudnoća rizična, evidentno je da gospođa Švajnštajger neće nigde mrdati. Da je to deo plana, par je potvrdio kada su kupili kuću na Bežanijskoj kosi.

Trudnicama se letenje dozvoljava do 36. nedelje, pa je Ana jednim od poslednjih letova stigla iz Čikaga

Nemac ne krije da mu je u Beogradu lepo, zbog čega se nije protivio želji supruge. Često je i gost Partizana na košarkaškim utakmicama, dok bi ga "grobari" rado videli u crno-belom dresu, s obzirom na to da mu je istekao ugovor sa članom MLS lige.

Upravo je Švajni utorak pre podne proveo u novoizgrađenom A bloku na Novom Beogradu u društvu kompozitora Damira Handanovića, i tako potvrdio da su stigli u srpsku prestonicu, gde su "bacili sidro".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading