BOLT IDE NA PROBU U BORUSIJU: San mi je da sa Junajtedom osvojim Ligu šampiona!

Autor:

Sport

07.01.2018

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni atletičar Jamajkanac Jusein Bolt izjavio je da bi voleo da osvoji Ligu šampiona sa fudbalerima Mančester junajteda.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bolt se u avgustu prošle godine oprostio od atletike

Bolt se povukao iz atletike posle SP u Londonu. On drži svetske rekorde na 100 i 200 metara.

Jamajkanac je odlučio da se posveti fudbalskoj karijeri. On je veliki navijača Mančester junajteda, a planira da ode na probu u Borusiju. 

- Povreda je iza mene i potpuno sam spreman. U martu idem na probu u Dortmund, a posle ćemo da vidimo šta će da bude sa mojom karijerom. Ako kažu da sam dobar i da mi je potrebno samo malo treninga, nastaviću. Malo sam nervozan. Ovo je nešto drugačije od atletike. Moraću da se naviknem, ali ne sumnjam da će sve da bude u redu posle nekoliko odigranih utakmica - rekao je Bolt.

On je istakao da mu fudbalske savete daje napadač Junajteda Pol Pogba.

- Dosta gledam fudbal. Razumem ga. Mogu da budem dobar ako treniram. Dosta pričam sa Pogbom. Imam dosta pitanja za njega. Ne želim da budem prosečan. Želeo bih da sa Junajtedom osvojim Ligu šampiona. Ne želim da budem prosečan, jer je osvajanje LŠ približno slično onome šta sam uradio u atletici - poručio je slavni atletičar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading