"Poharale" Dubai: SRPKINJE U ŠOPINGU s Ronaldovom devojkom!

Autor:

Sport

18.12.2017

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad Srpkinje prođu kroz prodavnicu, tu trava ne raste! U to su se uverili prodavci u Dubaiju, ali i izabranica srca najboljeg fudbalera sveta Kristijana Ronalda.

RepublikaFoto: Instagram.com/ana.antic
Tri lepotice su se nauživale u Dubaiju

Lepa Georgina Rodrigez je u društvu Ane Antić, ćerke legendarnog trenera Radomira, i Brazilke sa našim pasošem Adrijane Lime opustošila prodavnice u biseru Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Naime, dok se as Reala spremao da predvodi Madriđane u pohodu na treću titulu klupskog prvaka sveta u Abu Dabiju, devojke su skoknule do Dubaija. Odande su se pravo na stadion vratile sa prepunim kesama, ali i sa puno utisaka.

Naša stilistkinja zaslužna za Georginin izgled na nedavnoj dodeli "zlatne lopte"

- Deda Mraz je stigao u Dubai pre vremena. Hvala ti - napisala je Antićeva ćerka, a Georgina se samo nadovezala.

- Stanovnice celog sveta. Božanstven dan sa dve lepotice u Dubaiju.

RepublikaFoto: Instagram.com/ana.antic

Za prijateljstvo između Ane i Georgine zaslužni su upravo Lima i Ronaldo. Po zanimanju stilistkinja, Antićeva je odavno prijateljica sa brazilskom manekenkom i bivšom suprugom košarkaša Marka Jarića. Ona ju je upoznala sa Rodrigezovom, pa je bila zadužena za njenu odevnu kombinaciju na nedavnoj dodeli "zlatne lopte", koja je pripala Kristijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading