(VIDEO) ĐOKOVIĆA BI ZBOG OVOGA RAZAPELI: Dok sportisti BIJU BITKE na OI, Nadal se BAHATI!

Autor:

Sport

26.07.2021

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rekorder po broju titula na Rolan Garosu Rafael Nadal je rešio da propusti Olimpijske igre u Tokiju, a slobodno vreme provodi na luksuznoj jahti!

RepublikaFoto: Tanjug/AP, Youtube/SUNREEF YACHTS OFFICIAL
Rafel Nadal se bahati na luksuznoj jahti

Španac je veliki ljubitelj mora i plovidbe, pa je sebi neposredno pred sklapanje braka sa dugogodišnjom devojkom Ćiskom poklonio "veliku belu ajkulu" gde supružnici zajedno uživaju.

Ovo luksuzno plovilo je koštalo vlasnika 20 Gren slem titula 6.2 miliona dolara, a ovog leta prestižni lajfstajl magazin "Robb Report" dodelio je "Velikoj beloj" priznanje za "najbolju od najboljih".

Konkurencija je bila žestoka, tu su i grandiozne vodene tvrđave najbogatijih ljudi današnjice, koje su i veće, i snažnije, i skuplje, ali Nadalov katamaran ima nešto što drugi nemaju. Uostalom, samo pogledajte kako Nadalov "kutak na vodi" izgleda.

- Rođen sam na ostrvu, more je izuzetno važan deo mog života. Nije tajna da ga obožavam od malih nogu. Kad sam na Majorki, više vremena provodim na brodu nego kod kuće - priznao je jednom prilikom Rafa.

Rafel Nadal će naredni turnir igrati u avgustu na Mastersu u Torontu (od 6. do 12. avgusta), a do tada će sigurno napuniti baterije krstareći ovom velelepnom jahtom.

Da je Đoković kojim slučajem odustao od nastupa u Tokiju i završio na luksuznoj jahti, hejteri mu ne bi dali mira, ovako miljenik teniske publike uživa dok njegovi sunarodnici biju bitke za svoju zemlju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading