ODRAĆE MU KOŽU: Ronaldo zbog SILOVANJA mora da plati 60 MILIONA EVRA

Autor:

Sport

29.04.2021

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo suočava se sa ogromnim problemom zbog navodnog silovanja, a žrtva zahteva da joj se isplati 60.000.000 evra odštete.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Nekadašnja manekenka koja se danas bavi učiteljskim poslom, Ketrin Majorga, traži od Portugalca 60 miliona evropskih novčanica.

Podsećamo, Majorga je 2010. godine pristala da joj Kristijano Ronaldo plati 350.000 evra na ime vansudskog poravnanja posle optužbi da ju je Portugalac silovao u hotelskoj sobi u Las Vegasu godinu dana ranije.

Sada, 11 godina kasnije, Ketrin je promenila ploču.

Ona zahteva od Ronalda dodatnih 60.000.000 evra, pošto tvrdi da je bila neuračunljiva kada je pristala na tih 350 hiljada.

Majorga traži 20 miliona za pretrpljeni bol i duševnu patnju, 20 za budući bol i duševnu patnju i isto toliko za sudske i druge troškove, prenosi "Dejli mejl".

Inače, Ketrin tvrdi da je svojevoljno pristala da ode u sobu kod Portugalca, ali da nije želela odnose. Međutim, prema njenoj priči to nije sprečilo Ronalda da je iskoristi.

Čvrsto poričem optužbe koje su iznete protiv mene. Silovanje je odvratan zločin koji se protivi svemu što jesam i u šta verujem - rekao je tada Ronaldo.

Tužilaštvo nije pokrenulo postupak jer je utvrdilo da "tvrdnje gospođice Majorga ne mogu biti dokazane bez osnovane sumnje" pa je ona morala da pokrene civilnu parnicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading