(FOTO) EGZIBICIJAMA PROMOVISALA PO*NO SAJT: Legendarna Kinsi Volanski o momentu NEVEROVATNOG UZBUĐENJA, otišla do krajnjih granica!

Autor: Republika

Sport

23.04.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka influenserka Kinsi Volanski otkrila je kako je incident tokom finala Lige šampiona 2019. pomogao njenoj karijeri.

RepublikaFoto: instagram.com/kinsey
Kinsi Volanski

Dvadesetčetvorogodišnjakinja je pre dve godine u Madridu pokupila poglede celog sveta kada je u oskudnom crnom kupaćem kostimu projurila preko terena stadiona "Vanda Metropolitano".

Njen trik je služio promociji pornografske veb stranice njenog tadašnjeg dečka, a Kinsi je zato provela  pet sati u zatvoru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Upad Kinsi Volanski tokom finala

Govoreći u intervjuu za časopis "Magazine", Volanski je prokomentarisala kako je njen ispad uticao na njenu karijeru. Ubrzo nakon incidenta, devojka rodom iz Kalifornije stekla je preko dva miliona Instagram pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

 

Volanski je primetila kako je imala priliku da se poveže sa ljudima širom sveta prateći njene ludorije:

- Definitivno nisam bila spremna za ono što će uslediti posle utakmice, ali ulazeći u to bila sam uzbuđena što sam otišla do krajnjih granica i videla kuda će to ići, jer volim da živim punim plućima! Veoma sam zahvalna na tom iskustvu, jer je postala moja platforma koju sada moram da podelim i povežem sa širom publikom širom sveta.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kinsey (@kinsey)

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading