(FOTO, VIDEO) VRELE FOTKE LUISA HAMILTONA: Superzvezda pokazala ISKLESANO TELO! Dok su žene uživale, KRISTIJANO RONALDO napisao NARCISOIDNI KOMENTAR

Autor: Republika

Sport

20.04.2021

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedmostruki šampion Formule 1 Luis Hamilton podičio se svojom atraktivnom građom na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: instagram.com/lewishamilton
Luis Hamilton

Hamilton godinama važi za najpoželjnijeg vozača Formule 1 u svetu. Izuzetne uspehe na trkama potkrepljuje vanserijskim izgledom. što ga čini još popularnijim kod šire publike.

Britanac se snimio svoju figuru tokom treninga uz poruku motivacije ostalima koliko je trening važan:

Oduvek sam bio taj mršavi frajer. Delimično zbog mog posla, ali uglavnom zbog pogrešnog vođenja dijete, treninga, nedostatka određenih treninga i lošeg sna. Trening je za mene borba, uvek je bila. Ima dana kada jednostavno nemam motivacije, dana kada mrzim svoje telo, dana kada se osećam debelo ili previše mršavo. Moja težina dosta varira, gore-dole 2-3 kg nedeljno, u zavisnosti od sna, vode i treninga. Ostati dosledan je ključ, ali najvažnije od svega je pravilno jesti. Ovo takođe nije lako, ali moramo da nastavimo da pokušavamo. Ovo sam ja nakon dobrog treninga jutros. Zapamtite, vežbanje oslobađa endorfine koji započinju vaš dan pozitivno, pa ako ste nešto poput mene i borite se sa mentalnim zdravljem, trening vam je od velike pomoći u održavanju pozitivnog stanja. Idite, imajte sjajnu nedelju - napisao je Hamilton.

 

 

U komentarima se javio njegov vršnjak Kristijano Ronaldo uz komentar koji mu priliči:

- Nisi kao ja, ali izgledaš dobro - napisao je Portugalac koji je nedavno izbacio selfi iz saune.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading