(FOTO) SINIŠA ĆE MORATI DA SE POMIRI SA SUDBINOM: Ovo su izabranici Virdžinije i Viktorije Mihajlović, a tek kad vidite čime se bave!

Autor:

Sport

20.03.2021

12:12 >> 12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Siniša Mihajlović će za zetove imati dvojicu fudbalera, pošto su njegove mezimice Viktorija i Virdžinija svoje izabranike pronašle u istoj profesiji kojom im se uspešno bavi otac.

RepublikaFoto: instagram.com/virgimih/vickymiha
Virdžinija i Viktorija Mihajlović

Priliku da upoznamo Mihine ćerke smo imali kada su se pojavile u rijalitiju "Ostrvo slavnih" i preko noći postale internet senzacija.

Posle kratkog zatišja, devojke su ponovo dospele u žižu italijanske javnosti pošto se obe zabavljaju sa fudbalerima, šta će tata reći?

Prva je počela mlađa, Virdžinija. Njen izabranik je Alesandro Volijačo, defanzivac kluba "Pordenone", sa kojim se pre dva leta verila.

 

 

 

 

Nedavno je dečka pokazala i dvadesetčetvorogodišnja Viktorija. Starija ćerka Siniše Mihajlovića, zabavlja se sa fudbalerom, Pijetrom Pelegrijem koji je mlađi od nje tri godine.

Pijetro Pelegri, zvezda kluba "Monako", prvi put se na njenom "Instagramu" pojavio krajem novembra.  Viktorija i njen novi dečko snimali su se dok su nesmetano razmenjivali strasti pred ogledalom, negde na Azurnoj obali, a intrigantne scene brzo su dospele na naslovne strane italijanskih tabloida.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading