MA, KO TI BRANI?! Karleuša ISPROZIVALA sportiste, MILJENIK "Grobara" joj brutalnim odgovorom ZAPUŠIO USTA!

Autor:

Sport

13.03.2021

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša i veliki Partizanovac "prsa u prsa".

RepublikaFoto: Instagram.com/karleusastar/Starsport
Jelena Karleuša, uz ilustraciju Novice Veličkovića i Uroša Lukovića u dresu Partizana

Pandemija koronavirusa proizvela je velike probleme u funkcionisanju estradne branše kakvu smo do prošle godine poznavali, ali i sporta, a novonastala situacija je prozvela raspravu Jelene Karleuše i bivšeg centra Partizana Uroša Lukovića.

Naime, estradna umetnica je napisala na Instagramu da su sportisti tu da "zabavljaju narod", uz pitanje zašto ne može da peva.

- Sportisti, koji su takođe deo zabave miliona, nesmetano igraju utakmice i dobijaju svoje plate. Planeta je našla način i da ih plati i da im omogući da rade svoj posao. Zabavnjački posao! Jedina branša koja ne radi godinu dana je muzička! Niko ne traži sažaljenje, samo fer plej. Ako mogu fudbaleri ili košarkaši ili teniseri da rade svoj posao i zabavljaju narod, zašto pevači ne mogu da pevaju, muzičari da sviraju - zapitala se javno popularna pevačica Jelena Karleuša. 

Ubrzo je na to i usledio odgovor košarkaša koji je zbog požrtvovanog pristupa u crno-belom dresu zauvek ostao u srcima "Grobara".

 

 

- Tebi niko ne brani da pevaš u praznom klubu, hali, stadionu - napisao je Luković koji se našao izrevoltiran nakon pomenute Karleušine izjave.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading