(VIDEO) Horor Jelene Dokić u nastavcima: NAJVIŠE ME BOLELA RAVNODUŠNOST MAJKE!

Autor:

Sport

18.11.2017

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša teniserka Jelena Dokić uskovitlala je prašinu u javnosti nakon užasnih detalja o zlostavljanjima njenog oca Damira u najnovijoj autobiografskoj knjizi "Nesalomiva". Ipak, svakim danom novi i sve strašniji detalji izlaze na videlo...

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Potresni detalji iz mladosti Dokićeve ne prestaju da izlaze

Ovoga puta Jelena se dotakla uloge njene majke tokom odrastanja, opisujući da joj ona nikako nije pomagalo dok ju je Damir tukao.

- Mama se skoro nikada nije mešala niti je pokušavala da spreči da me bije. Jednom je samo, jedva čujnim glasom, rekla: "Molim te, prestani". On joj je odgovorio: "Umukni i odj...". Za nju je tortura normalna. I ona je bila zlostavljana, i emocionalno i psihički, a i nju je tukao. Nikada se nije mešala šta god da mi je radio - objasnila je Jelena Dokić.

Ona je opisala majčine neme poglede dok je otac Damir divljao u Torontu nakon jednog od njenih poraza. Kaže da su joj se te batine zauvek urezale u pamćenje i da je dan-danas progone udarci, ali i mirno stajanje majke.

- Drao se na mene i prebio me kaišem u kupatilu. Vukao me je za uši, pljuvao me, a onda terao da satima gola stojim nasred hotelske sobe. Moja majka je nemo sve to gledala. Ona nije imala sopstveno mišljenje, potčinjavala mu se, uvek zauzimala njegovu stranu. Nije smela da priča o tenisu sa mnom i nikad mi nije poželela sreću pred meč. Iako je moja majka redovno bila zlostavljana, to nije bilo istog stepena kao kod mene. Nju bi ošamario, a mene premlatio - otkrila je potresne detalje Jelena Dokić.

Ona čak kaže da je tokom 2002. godine nagovarala majku da zajedno pobegnu od torture koju su obe trpele, ali da se na kraju to nije desilo. Zbog čega, Jelena je ispričala u ispovesti za jednu australijsku televiziju.

- Tražila sam od majke da 2002. zajedno pobegnemo. Čak smo pravile i plan kako to da uradimo. Sve to je bila nada bez nade. Moja majka nije imala hrabrosti jer ju je moj tata naterao da se oseća bezvrednim ljudskim bićem koje ne može da živi bez njega. Jednom je došla da im prepišem kuću na Floridi. Njeno bezizražajno lice govorilo mi je da ne razume razlog zbog kog sam otišla od kuće. Skupila je papire hladna i ljuta. Nisam videla ljubav u njenim očima i to je zaista bolelo - sa tugom konstatuje Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading