(VIDEO) ITALIJA ŠOKIRANA: Isplivao PRIVATNI SNIMAK Ronalda i Georgine, čekaju ih SANKCIJE!

Autor:

Sport

28.01.2021

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo u nebranom grožđu.

RepublikaFoto: instagram.com/georginagio
Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez

Najbolji fudbaler Juventusa je zbog rođendana svoje izabranice Georgine Rodrigez posetio ski-centar Kurmajor, a to nije smeo zbog oštrih mera zbog pandemije koronavirusa.

Ronaldo je dobio slobodno od trenera Andree Pirla, pa nije bio u protokolu za duel sa SPAL-om. Ipak, ti slobodni dani mogli bi da mu dođu glave.

Zvezda tima je umesto sa saigračima, vreme proveo sa partnerkom Georginom Rodrigez, koja je proslavila 27. rođendan. Njih dvoje su odlučili da tim povodom posete poznati ski centar Kurmajor. To nikako nisu smeli, jer su time prekršili pravila!

Ovo turističko mesto se nalazi u ''narandžastoj'' zoni, nije dozvoljeno u njega i iz njega putovati ukoliko nije reč o poslu ili primanju lekarske pomoći! 

Poznati par je uživao na snegu, ali portugalski fudbaler bi sada mogao da bude kažnjen zbog toga!

Očekuju ih kazne od "tričavih" 400 evra, a pošto su prespavali u hotelu koji je zvanično zatvoren zbog prekida turističke sezone, lokalne vlasti imaju novi problem! Definitivno pravila nisu ista za sve, pa je Ronaldo ponovo upao u oči Italijanima, koji "kukaju" jer im je zbog korone onemogućeno mnogo toga, ali izgleda da se zvezdama uvek progleda kroz prste!

Video je isplivao u javnost, ali je ubrzo izbrisan sa društvenih mreža! Ipak se može naći na internetu, pa će popularnom paru biti teško da opravda ovakav postupak!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading