(FOTO) ONE ODUZIMAJU DAH LJUBITELJIMA SPORTA: Srpske se*si direktorke košarkaških i fudbalskih klubova!

Autor: Marija Stefanović

Sport

05.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivne direktorke nalaze se na čelu košarkaških i fudbalskih klubova! Bivša košarkašica Tatjana Živanović (30) postala je direktor ŽKK Kraljevo i nastavila tradiciju uspešnih žena u srpskom sportu. Ona se tako pridružila bivšoj fudbalerki Jeleni Polić (30), koja je se nalazi u upravi FK Rad, kao i Mariji Preković, koja je na čelu FK Šumadija.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Tatjana Živanović

Živanovićeva, koja je bila jedna od najatraktivnijih košarkašica, odlučila je da završi karijeru zbog povreda i sedne u fotelju.

- Imala sam dosta povreda i zbog toga sam odlučila da završim karijeru. Međutim, ja sam i prošle godine, dok sam igrala, vodila neke papire i ulazila u fazon. Sad sam samo generalno posvećena tome. Brinem o igračicama, razgovaram sa trenerom o pojačanjima i sve što ide uz taj posao oko tima - kazala je Živanovićeva.

Za Tatjanom nikako ne zaostaje ni Jelena Polić, koja već godinama uspešno vodi ŽFK Rad. Ona svakako ruši predrasude da štikle i fudbalska lopta ne mogu da idu zajedno.

- Uvek se trudim da odradim posao najbolje što mogu. Ne zanimaju me komentari sa strane i ne dozvoljavam da mi se bilo ko meša. Takva sam bila na terenu, a takva sam i kao funkcioner kluba - objasnila je Polićeva.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena Polić

Ništa manje nije izazovna ni Marija Preković, koja je na čelu FK Šumadija. Ona je istakla da se odlično snašla u upravi kluba.

- Bitan je samo red i rad, kao i disciplina. Ostale stvari su manje bitne. Moramo da budemo svesni da je život protkan uspesima i padovima, ali posle svakog pada dolazi novi uspeh. Tako je u životu, ali i sportu - poručila je Prekovićeva.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Marija Preković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading