PROCURELI DETALJI: "Orlovima" žene DOŠLE GLAVE!

Autor:

Sport

04.01.2021

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milivojević i Mitrović pod istragom zbog snimka Aleksandrove supruge, Tea koštala Kataija posla u Los Anđelesu, a Sofija zbog Jovića ne sme da pomene Real.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Luka Jović i Sofija Milošević

Žena ti kaže: "Idi dođavola", ti odeš, a ona te i tamo dočeka, rekao je Dante Aligijeri, jedan od najvećih pesnika u istoriji i simbol perioda renesansne umetnosti. Čak 700 godina od Danteove smrti đavo je sačekao srpske fudbalere i reprezentativce koji ispaštaju zbog loših poteza supruga. Poslednji u nizu stradalnika jesu Aleksandar Mitrović i Luka Milivojević, koji su uzburkali britansku javnost zbog snimka na kom se vidi da zajedno slave Novu godinu u društvu najmanje sedmoro odraslih osoba.

ZABRANA OKUPLJANJA

Snimak je objavila Mitrovićeva nevenčana supruga Kristina Janjić, kasnije ga je obrisala, ali uzalud. Engleska je videla dvojicu srpskih fudbalera koji đuskaju, igraju fudbal i krše pravila britanske vlade, koja kažu da je zabranjeno okupljanje s prijateljima i ljudima koji nisu članovi domaćinstva. Navijači Kristal palasa zatražili su čak i da Milivojević bude otpušten, pa se oglasio Roj Hodžson, trener londonskog kluba.

- Osuđujemo to što je Luka uradio, izvinjavam se zbog toga. Siguran sam da će i Luka uraditi isto. Mora da preuzme odgovornost zbog onoga što je uradio. Iznenađen sam ako postoji problem kod naših navijača. Oni su obično zabrinuti oko toga da li pobeđujemo i, naravno, da li kršimo protokole Premijer lige. Ali s druge strane, ovo je prekršaj odredbi vlade i zato se izvinjavamo - rekao je Hodžson.

ODLUKA GIGANTA

Navijači Crvene zvezde biće beskrajno zahvalni Tei, supruzi Aleksandra Kataija, jer je pogurala njegov povratak na Marakanu. Realnost je da je srpski reprezentativac dobio otkaz zbog toga što je njegova supruga na nepristojan način javno komentarisala političku situaciju u SAD i stanje na ulicama.

"Što vas policija nije jače tukla, stoko smrdljiva", "Black nikes matter" i "Ma pobij govna, bre", napisala je Tea dok su u Americi trajali protesti, mahom Afroamerikanaca, zbog ubistva tamnoputog Džordža Flojda.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Objava Tee Katai
RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Aleksandar i Tea Katai

Za kraj vredi pomenuti da je Real Madrid zabranjena reč za devojku Luke Jovića Sofiju Milošević i da je to odluka madridskog giganta. Da li zbog toga što se srpski napadač zbog lepše polovine često ponašao neprofesionalno, pa čak i kršio mere u vreme pandemije, ostaće misterija. Uglavnom, Real je Sofiji udario zabranu koja je trenutno na snazi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Subotica

04.01.2021 06:29

Kad umesto mozga imaju silikone

Pera

04.01.2021 11:43

Zene su im suva inteligencija.