Kakav MANIJAK: KRIMINALNI OBRAČUN na MMA borbi!

Autor:

Sport

15.11.2020

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski borac Sergej Karitonov preživeo je stravičan napad bivšeg UFC borca tokom jednog MMA dešavanja u Rusiji.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Karitonov (levo,sredina) i Jandijev (desno)

Karitonov i bivši UFC borac Adam Jandijev prisustvovali su "Battle of Champions" u Lužniki areni kada je došlo do nesporazuma oko neraščišćenih dugova.

Stariji Sergej izveo je mlađeg Jandijeva ispred sale kako bi mogli da porazgovaraju o dugu od 25 hiljada evra, kada je Jandijev krvnički nasrnuo na njega, napavši ga bokserom i slomivši mu orbitalnu kost.

Na snimku se jasno vidi da Karitonov nije očekivao tuču, pošto stoji sa rukama u džepovima, ali je Jandijev imao drugačiju ideju.

On je veterana Belatora poslao u bolnicu, gde ga čeka operacija i dug oporavak, dok Jandijeva naravno čeka zatvor.

Da stvari budu još gore, nije pomahnitali borac napao samo Karitonova, već je u ranijem toku večeri prebio biznismena Ruslana Abda, što je takođe zabeleženo kamerama.

Jandijev je očigledno problematičan tip, pošto je uspeo da se posvađa i sa jedinim tipom koji je pokušao da mu pomogne tako što mu je pozajmio pare da otvori borilački kamp na Tajlandu u nadi da će ga to udaljiti od kriminalnih krugova.

Stvari se nisu tako razvile, pa će Jandijev iza rešetaka, gde mu je očigledno i mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading