LIČIO MI JE NA CRVA U PRAŠUMI: Po*no glumica ŠOKIRALA javnost - Ronaldo ima MIKROPENIS!

Autor: M. S.

Sport

07.11.2020

04:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila detalje o Portugalcu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Centarfor Juventusa Kristijano Ronaldo

Zvezda Juventusa Kristijano Ronaldo (35) ima mali polni organ, indirektno je otkrila španska glumica u filmovima za odrasle i rijaliti-zvezda Mari Sijelo Pahares (44). Ona je u svojoj knjizi "Memoari kurve" opisala kako ju je u krevetu veličinom muškosti razočarao neimenovani Portugalac, ali se kroz njegov opis, kao i činjenicu da je ona Špankinja, a da je sadašnji as Juventusa godinama igrao za Real, jasno naslućuje da je reč o Ronaldu.

- Mi smo proveli nekoliko noći zajedno i sve bude dobro dok ne skine bokserice. Bila sam u šoku kada se skinuo, to je bio najmanji mikropenis koji sam videla u životu, časna reč. Da je trebalo ručno da ga zadovoljim, morala bih da uzmem pincetu, mikroskop i GPS - kazala je Paharesova, pa pojasnila zašto nije htela da otkrije o kome se radi:

- Ne želim da mu otkrivam identitet jer bi mu to uništilo život. Mogu samo da kažem da je iz Portugala i da ima veliku porodicu. Imali smo seks nekoliko puta. Imao je impresivna leđa i trbušnjake, ali kad bi skinuo bokserice, pomislila bih doviđenja. To je bio kao mali izgubljeni crv u amazonskoj prašumi - zaključila je ona

Ronaldo se za decu slikao u boksericama

Osim što je razočarao bivšu porno-glumicu, Kristijano Ronaldo je zaprepastio i sve roditelje čija ga deca obožavaju. Naime, mališani u svetu poludeli su za kolekcionarskim karticama, a svoju ediciju ima i Portugalac. Među brojnim karticama s njegovim likom našla se i ona na kojoj je samo u gaćama, a da skandal bude veći, Ronaldo je lično birao slike. Pritom, kutija Kristijanovih sličica košta 50 dolara.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo u dresu Portugala

Mari nije prva koja je na ovaj način uvredila Ronalda. Za njega je bivša prostitutka Andresa Urah (33), koja sad radi kao voditeljka u Brazilu, izjavila da je u krevetu brz poput zeca.

- Sve se završilo dosta brzo, nisam očekivala da će biti toliko brzo. Imali smo grub i divlji seks, nisam slutila da je takav iako je Ronaldo veoma agresivan u krevetu - kazala je Andresa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading