KAKAV RASKOŠ: Pogledajte u KAKVOM LUKSUZU ŽIVI GOSPODAR UFC-A!

Autor:

Sport

01.11.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako biti najuspešniji promoter na svetu, ali ta muka mnogo lakše pada kada imate gomilo novca kojom možete da obrišete znoj sa lica kada završite težak dan na poslu, kakav je slučaj i sa poglavarom UFC-a Dejnom Vajtom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Predsedavajući UFC-a Dejna Vajt zaradio je blizu 500 miliona dolara od promocije borilačkih veština

Vrednost čoveka koji je prvi vratio sport na meni posle početka pandemije Kovida 19 procenjuje se na nekih 500 miliona dolara, tako da ni ne čudi činjenica da on živi na veoma visokoj nozi.

Vajt je originalno iz Bostona, ali se preselio u Las Vegas kada je počeo da gradi UFC, a sada kada je njegov brend jedan od najprepoznatljivijih na svetu, on uživa u domu vrednom ogromnih 9 miliona dolara!

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Arkada Dejne Vajta

On je ovo zdanje digao iz temelja, a sada ima i čime da se pohvali.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Dejna Vajt

Vajtov dom sadrži personalizovani teren za košarku, bazen, kao i arkadu za igrice.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Kuća Dejne Vajta

Teren je veličine po propisima, u arkadi ima igara svih generacija kako bi i on i njegovo troje dece mogli da uživaju u njoj, a bazen je priča za sebe.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Košarkaški teren Dejne Vajta

On se prostire manje-više svugde oko kuće, pa deluje kao da reka teče oko Dejninog doma. Đakuziji se nalaze na redovnim intervalima oko bazena, dok dva gazeba služe kako bi gosti mogli da se osveže posle kupanja.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Bazen Dejne Vajta

Imajući u vidu da se Vajt bavi borilačkim sportovima, ne čudi ni činjenica da ima teretanu vrednu onih najskupljih i najekskluzivnijih.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Bazen Dejne Vajta noću

Biznis nikada nije bio bolji kada je UFC u pitanju, tako da možete očekivati da uskoro vidimo i novo krilo na domu gospodara UFC-a.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading