Nebulozno: PRODAJE DETE ZA AJFON I MEKBUK!

Autor:

Sport

21.10.2020

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapitalizam je učinio da sve na ovom svetu ima svoju cenu, ali je potpuno suluda vest koja nam stiže iz Rusije ipak uspela da nas iznenadi.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Aljona Kulakova nudi kumstvo svog nerođenog deteta za Ajfon i Mekbuk

Akrobatkinja Aljona Kulakova pokazala je koliko je zaista fleksibilna, pošto je ona ponudila priliku ljudima koji nisu u mogućnosti da imaju decu da postanu kumovi njenom nerođenom detetu, ali po određenoj ceni...

Naime, mlada Ruskinja ponudila je ovu uslugu, ali ne iz najboljih namera kao što ste možda pomislili, već kako bi joj neko - Kupio Ajfon i Mekbuk!

Reprezentativna "Zbornaje komande", poznata po rastegljivim pozama u kojima se obično slika, okačila je sliku trudničkog stomaka i tako obelodanila da je trudna i zamolila da ljudi imaju razumevanja za njen zahtev.

- Molim vas za vaše razumevanje. Trudna sam, prihvatam vaše čestitke, ali onima koji pokušavaju da dobiju dete a to nisu uspeli do sada nudim položaj "kumova" zauzvrat za Ajfon 12 PRO i Mekbuk PRO - zamolila je ona.

Da stvari budu još gore, ova mlada devojka izgleda ne planira da ima oca deteta u slici kada je u pitanju uzgajanje deteta.

- Sve se ovo dogodilo posle mesec dana izlazaka. Biće mi teško da vaspitam dete sama. Ali sa "Kumovima 12 PRO", mislim da će nam biti nešto lakše. Ja sam odrasla devojka i mogu sama da donosim svoje odluke. Moj život, moja pravila - bizarno je istakla Kulakova.

Kako to obično biva na internetu, sprdnje na njen račun počele su da se objavljuju gotovo simultano sa njenom objavom.

Tako je lepa Ruskinja dobila ponudu da joj neko postane rođak u zamenu za Nokiju 3310, ujak u zamenu za Liptonov čaj, ćerka u zamenu za sapun, kao i sin prijateljice njene majke za pakovanje Rafaelo kuglica.

Kakvo sve ludilo nećemo još videti... 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading