(VIDEO) OSVANUO SNIMAK ŽESTOKE MAKLJAŽE: Srpski fudbaler bio u tajnoj vezi sa Paris Hilton, a sada je na STUBU SRAMA!

Autor:

Sport

23.09.2020

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paris Hilton je nekoliko meseci provela u tajnoj vezi sa srpskim fudbalerom Aleksom Novakovićem, a sada je sve razotkrila!

RepublikaFoto: youtube.com/Celebrity Burn Book
Aleksa Novaković i Paris Hilton

Ona je nedavno objavila i dokumentarac koji je snimala o svom životu, a jedan deo filma posvećen je njenim propalim vezama, a Srbin se našao u  odlomku "loša ljubavna veza".

U snimcima koji su objavljeni se jasno mogu videti scene nasilja između Paris i Alekse. Naime, njih dvoje su se potukli u bekstejdžu jer je Hiltonova pre nastupa na prestižnom muzičkom festivalu "Tomorrowland" u Belgiji doživela nervni slom kada je imala problema upravo sa Aleksom.

Rediteljka Aleksandra Din koja je radila na dokumentarcu je prošle nedelje otkrila da je naslednica bogate imperije želela da se poglavlje pod nazivom "loša ljubavna veza" ukloni iz filma, ali to na kraju ipak nije učinjeno.

Na početku njihovog sukoba ona moli fudbalera da prestane da je stresira, međutim, on to odbija i od nje zahteva da je poljubi, što ona odbija. Njemu je zasmetalo to što ga je više od pet puta ostavila samog, na šta mu ona odgovara da je morala da uradi devet intervjua, te da zbog toga nije mogla da bude sa njim.

 

 

 

- Možete li mu reći da se smiri? Ovo je za...... Nastupam na "Tomorrowland". Mora da se smiri. Muka mi je od ovog sr*nja. Počinjem za šest minuta - besno je govorila Hiltonova u bekstejdžu i u jednom trenutku besna zbog svega, Paris napada svog dečka fizički.

Dok su hodali ka bini, Novaković je nastavio da se raspravlja, na šta mu je ona odgovorila:

- Molim te se zaustavi. Volim te, molim te stani. Molim te, stani, molim te - govorila je samo nekoliko minuta pre početka nastupa Hiltonova.

Aleksa Novaković je bivši profesionalni sportista. Igrao je fudbal od 2007. do 2017. godine za brojne manje nemačke klubove, poslednji put za nemački klub FC Konigsfeld 2017.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading