(VIDEO) VRATIO SE U RODNI KRAJ: "Đavo" Matić uči sina da vozi traktor

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

19.08.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

As Junajteda u Vrelu leči rane posle poraza od Sevilje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Matić

Vožnja traktora je kao vožnja bicikla, kada se jednom nauči, ne zaboravlja se. To je dokazao i Nemanja Matić (32), koji i pored života u Mančesteru, gde brani boje "crvenih đavola", nije zaboravio korene, a sada je iskustvo rešio da prenese i na sina Filipa.

Naime, posle eliminacije Mančester junajteda od Sevilje u polufinalu Lige Evrope, u kojem nije dobio priliku (2:1), srpski reprezentativac je skoknuo do rodnog Vrela kraj Uba, gde, između ostalog, uči naslednika da vozi traktor.

Da mu dobro ide, Nemanja se pohvalio video-snimkom na Instagramu na kojem se vidi kako Filip, uz pomoć tate, upravlja poljoprivrednom mašinom. Pritom se naslednik uopšte nije uplašio, iako ima samo devet godina, već je spretno kretao traktor po polju, na oduševljenje ponosnog tate.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić uči sina da vozi traktor. ?

A post shared by 247 (@ligakup) on Aug 18, 2020 at 8:41am PDT

Nema sumnje da će, ako zatreba, Matići priskočiti upomoć i komšijama jer je poznato da je Nemanja uvek spreman da im pomogne, a one za njega imaju samo reči hvale.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading