(FOTO) LEBRONE, SRBENDO: Džejmsov stajling iznenadio planetu, ponosno nosio šorts u bojama srpske zastave i najnoviji dres Liverpula!

Autor:

Sport

06.08.2020

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi su prošle noći doživeli šokantan poraz od Oklahome. Ipak, utakmicu je u senku bacio Lebronov stajling.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms

Američki košarkaš je imao šorts u bojama srpske zastave, a na gornjem delu tela nosio je najnoviji dres Liverpula, čiji je verni navijač.

Lebron Džejms je od 2011. vlasnik dva odsto akcija u Liverpulu, veliki je navijač kluba i na sebi je poneo novu garnituru dresa koju će "redsi" nositi iduće sezone.

To je globalna vest, lokalna jeste šorts u bojama srpske zastave. Crvena, plava, pa bela - naravno, ovaj deo garderobe i proizvođač nemaju veze sa Srbijom, već se radi o pukoj slučajnosti.

Džejms je odabrao jedan od aktuelnih šortseva kompanije koja proizvodi i nove dresove Liverpula, a ovakav šorts u prodaji je i u Srbiji pa se tako i ljudi na srpskim ulicama mogu videti u istom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading