GLAVOBOLJA NA "OLD TRAFORDU": Dok Nemanja i Aleksandra DOMINIRAJU plažom, "ĐAVOLI" čupaju kosu!

Autor:

Sport

31.07.2020

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

RepublikaFoto: Instagram_aleksandramatic
Nemanja i Aleksandra Matić uživaju na odmoru

Nemanja Matić, defanzvini vezista Mančester junajteda, nalazi se na odmoru sa svojom lepšom polovinom Aleksandrom, a par je otišao na egzotičnu destinaciju po završetku Premijer lige minulog vikenda.

Ipak, klub sa "Old Traforda" sa razlogom brine zbog činjenice da bi mogao da ostane bez standardnih prvotimaca u završnici Lige Evrope. Osim Matića na odmoru su i Fred, Lindelof, Igalo i brojni drugi fudbaleri.

Boris Džonson, premijer Velike Britanije, najavio je da će ta zemlja pažljivo pratiti razvoj situacije sa koronavirusom, pa je moguće da će pri povratku na Ostrvo neki fudbaleri morati u dvonedeljni karantin.

Podsetimo, "crveni đavoli" su deklasirali LASK sa 5:0 u osmini finala Lige Evrope, pa je revanš na "Teatru snova" samo formalnost, ali briga u Mančesteru su četvrtfinalni dueli koji su zakazani već za 10. avgust.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading