ŽENE ZANIMA KAKAV JE RONALDO U KREVETU: Prelepa Brazilka otkrila - za IŽIVLJAVANJE iskeširao 10.000 evra! Evo kako je sve prošlo....

Autor:

Sport

26.07.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strogo čuvana tajna.

Andresa Urah

Poznata brazilska manekenka i TV voditeljka Andresa Urah, koja se ranije bavila elitnom prostitucijom, otkrila je kako je spavala sa napadačem Juventusa Kristijanom Ronaldom za pozamašnu sumu novca.

- Do svoje 27. godine svoju intimu sam podelila sa stotinama muškaraca, možda ih je bilo i hiljadu. Pretvorila sam svoje telo u jeftinu robu - prisetila se Andresa.

Bila je jedna od najtraženijih prostitutki u Brazilu i brzo je zapala za oko Kristijanu Ronaldu.

- Ronaludu su me preporučila dvojica fudbalera sa kojima sam već spavala. Nazvao me je i pitao da li zaista imam najbolju guzu u Brazilu - otkriva Andresa i dodaje:

- Dok sam bila u liftu njegovog hotela srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dele od susreta sa Ronaldom. Kada su se otvorila vrata njegove sobe, dočekao me je sa osmehom i pozvao da uđem. Kratko smo razgovarali o onome što će se dogoditi, a onda me je samo zgrabio. Imali smo grub i divlji seks, nisam ni slutila da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve se završilo dosta brzo - napisala je Brazilka u svojoj knjizi "I died to live".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading