DEJVID I VIKTORIJA BEKAM KOPIRAJU NOLETA: Slavni fudbalski as ženi sina na Svetom Stefanu?

Autor: Alo/Republika

Sport

18.07.2020

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama posle pet meseci veze verio je glumicu Nikolu Pelc, a svadbeno veselje trebalo bi da se održi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

RepublikaFoto: instagram.com/davidbeckham
Bruklin i Dejvid

Bruklin Bekam, sin legendarnog engleskog fudbalera Dejvida Bekama, uskoro će stati na ludi kamen, a svadbeno veselje će biti na Svetom Stefanu.

Bruklin se nedavno, uz blagoslov oca i majke, verio sa svojom devojkom, američkom glumicom i bogatašicom Nikolom Pelc.

Za organizaciju svadbenog veselja pobrinuće se mladoženjini roditelji, a izbor je pao na jedno od najluksuznijih mesta na Crnogorskom primorju.

- Slavni par je rešio da svom najstarijem nasledniku napravi intimnu svadbu, za oko 50 ljudi, i to ni manje ni više nego na istom mestu na kojem je najbolji teniser sveta Novak Đoković izgovorio sudbonosno „da“. Poznato je da su Bekamovi već letovali na Svetom Stefanu i da odatle nose najlepše uspomene. Upravo zbog toga, odlučili su da baš u Crnoj Gori organizuju svadbeno veselje - kaže za „Alo!“ izvor i dodaje da je svadbeno veselje zakazano za maj naredne godine, a prema njihovim željama biće intimno i zatvoreno za javnost.

Služiće se šampanjac i voće, a matičar će mladence venčati na plaži.

Viktorija i Dejvid su 2018. letovali na Svetom Stefanu i, kako su pisali svetski mediji, tamo su potrošili čitavo bogatstvo. Uživali su u luksuznom kompleksu i još luksuznijem smeštaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading