(VIDEO) BRUKA JE BLAGA REČ: Nojer u Hrvatskoj ODLEPIO uz OZLOGLAŠENU Tompsonovu pesmu!

Autor:

Sport

12.07.2020

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman minhenskog Bajerna Manuel Nojer nalazi se na odmoru u Hrvatskoj gde uživa uz muziku Marka Perkovića Tompsona!

RepublikaFoto: YouTube printscreen/Dalmacija Danas
Nojer u Hrvatskoj

Naime, pojavio se snimak na kome Nemac uživa uz pesmu "Lijepa li si" u kojoj se spminju gotovo sve hrvatske regije i koja se smatra jednom od najekstremnijih "domoljubnih pesama".

Inače, kapiten Bajerna često dolazi u Htvatsku na odmor. Najviše zbog toga što je veliki prijatelj sa trenerom golmana Bajerna Tonijem Topalovićem bez kog nije hteo da pređe iz Šalkea u Minhen.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
maks

12.07.2020 16:00

Kakav "ŠOK". Nije on jedini Nijemac koji je u Hrvatskoj kao kod kuče. SVI su oni kao kod kuče i više nego dobrodošli. I SVI znaju SVE o Hrvatskoj. Kao što znaju sve i o vama. I zamisli, dolaze kod NAS a ne kod vas. A VI u HR niste "kod kuče", i TO je za vas največi ŠOK. Više niste građani drugog, nego PETOG reda. Nepoželjni i nedobrodošli. I tako če ostati zauvijek, s tim što čete samo padati na toj ljestvici.Pa vi budite "ŠOKIRANI" koliko god želite. Ostavite vi Hrvatsku i naše goste da uživaju na našoj prekrasnoj obali. A vama sretno, na bazenima, uz soc. distancu i policijski nadzor.