(FOTO) Najvažniji fan slavnog Klopa: Zgodna plavuša stoji iza tvorca moćnog Liverpula

Autor:

Sport

29.06.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni Liverpul je punih 30 godina čekao na novu titulu šampiona

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Najzaslužniji za ovaj istorijski uspeh kluba sa Enfilda je sjajni nemački stručnjak Jirgen Klop, koji je tvorac ovog novog moćnog Liverpula.

Međutim, navijači Liverpula za slavlje moraju da zahvale i jednoj ženi, harizmatičnoj plavuši Uli, koja je iz senke donela neke sudbonosne odluke za klub sa Enfilda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

True love! ❤️ #ullasandrock #ullaklopp #jurgenklopp #klopp #kloppo #liverpool #liverpoolfc #ynwa

A post shared by Liverpool FC Families (@lfcfamilies) on Jul 18, 2019 at 12:39am PDT

Ula, supruga Jirgena Klopa, je pre pet godina imala ključnu ulogu u tome da Nemac umesto na Old Traford dođe na Enfild i umesto Junajteda preuzme fudbalere Liverpula.

Nemac je bio blizu dogovora sa Junajtedom, umalo je potpisao i ugovor, kada se umešala zgodna Ula. Ona mu je poručila da smatra da to nije pravi potez i Klop je odustao.

Više informacija o rubrici sport pročitajte OVDE

Kada je nemački trener osvojio Ligu šampiona sa Liverpulom, prvo što je rekao bilo je: Uspeli smo, Ula! A ona ga je čekala u masi ljudi u Liverpulu, a ponovo se slavilo i pre nekoliko dana.

Jirgen je Ulu Sandrok oženio u decembru 2005, a upoznali su se u Minhenu i posle samo tri dana počeli su da žive zajedno. Na čuvenom okupljanju pivopija, "Oktobarfestu" gde je Ula radila kao konobarica. Sama je odgajala sina radeći i kao dečiji psiholog. Pre nego što se upoznala sa tadašnjim trenerom Majnca, tri godine je radila u Keniji kao učiteljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading