(FOTO) Se*si golferka koja je priznala da ne nosi gaćice ponovo šokirala javnost

Autor:

Sport

24.06.2020

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vruća američka golferka, koja je nedavno priznala fanovima da ne nosi donji veš, Pejdž Spiranak ovih dana ponovo je bila u centru pažnje jer je ispričala kako je dobila jednu modricu ispod oka.

RepublikaFoto: instagram.com/paigespirinac
Pejdž Spiranak

U jednom podkastu Pejdž se prisetila srednjoškolskih dana kada je od strane prijateljice dobila žestok udarac u lice jer ju je ova zamenila s bivšim dečkom.

Pejdž je to ispričala fanovima na internetu. Kazala je kako je prijateljica te noći puno popila pa je nekoliko puta pala u nesvest pre nego što su je dovukli kući. Kada je ušla konačano u svoju sobu, opet je pala a Pejdž je dobila udarac nakon što joj je lupala na vrata da joj otvori. Prijateljica nije znala da se radi o njoj već je mislila da je to bivši dečko.

 - Kada sam pokucala na vrata vrišteći da mi otvori, ona je mislila da je to njen bivši dečko. Otvorila je vrata i udarila me svom jačinom. Sledećeg jutra probudila sam se sa ogromnom modricom ispod oka, a ona se nije sećala ničega - kaže Pejdž.

 

 

 - Nisam nasilna osoba. To pokazuje i činjenica da sam ostala šokirana nakon samo jednog udarca - dodala je.

Inače, ova 27-godišnjakinja je završila profesionalnu karijeru. Ovih dana posvetila se maksimalno svom Jutjub kanalu na kojem ima preko 100.000 pratilaca. Osim toga, vrlo je aktivna i na Instagramu na kojem je prati skoro tri miliona ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading