Mihina ćerka o nepoznatim detaljima: Dovodila sam čudne momke, a Siniša je bio ljubomoran!

Autor:

Sport

05.06.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj tata Siniša ratovao je sa mnom oko mojih momaka, većinu njih nije voleo, kaže starija ćerka Siniše Mihajlovića Viktorija! Ona je u jednoj italijanskoj radio-emisiji govorila o knjizi koju je napisala o Siniši.

RepublikaFoto: instagram.com/vickymiha
Siniša i Viktorija Mihajlović

Objasnila je kako je želela da ispriča priču ne samo o šampionu na terenu i čoveku koji je pobedio leukemiju, već i o teškom, ali dobrom i osetljivom ocu.

- Knjigom o Siniši želim da otkrijem njegovu nežniju stranu, da je čovek od krvi i mesa, osetljiv, velikodušan, dobar, nekad ranjiv... O Siniši koji mi plete kikice pre nego što krenem u školu ili koji pravi budalu od sebe samo da bi nasmejao - kazala je Viktorija.

 

 

Bivša učesnica rijaliti programa "Ostrvo poznatih" otkrila je da su se nekada njeni prijatelji plašili da joj dođu u goste.

- Moji prijatelji su bili u strahu kad ih pozovem u goste. Kad im kažem da dođu na večeru, oni mi odgovore: "Ako je Siniša kod kuće, doći ćemo posle večere." Držao se ponekad hladno prema njima. Čak i kad bi se šalio, dešavalo se da to budu neki glupi, dosadni fazoni, pa smo morali da se smejemo na silu. Kad sam bila mala, bio je veoma ljubomoran na moje momke. Doduše, bilo je tu i moje krivice, stvarno sam kući dovodila neke čudne tipove - iskrena je bila Viktorija.

RepublikaFoto: instagram.com/vickymiha
Viktorija Mihajlović

Ona je takođe objasnila da Siniša često izgleda kao da je od granita zbog svoje disciplinovanosti i strogoće koju je trenirao i na ćerkama, ali naglašava da nikad nije prestao da se brine o njima i da im bude najveći zaštitnik i prijatelj.

- Uvek je bio prisutan u našem životu, nekad i previše. Svakog ponedeljka kad bi se vratio kući posle utakmice, iz karantina ili s gostovanja, odlazio je na razgovor kod direktora škole. To je za mene u stvari značilo da sam svakog ponedeljka bila kažnjavana... Moj problem je bio nemiran karakter, često sam se svađala s profesorima. Jednom sam Siniši na sve to prosto odgovorila: "Kakav otac, takva ćerka." Međutim, uvek je govorio da obrazovanje mora da bude na prvom mestu - rekla je Viktorija.

Konačno smo počeli da dišemo

Siniša Mihajlović je prethodnih meseci bio u strogom karantinu zbog epidemije koronavirusa, a Viktorija je ispričala da je to bio period straha za celu porodicu.

- Posebno su bila teška prethodna dva ili tri meseca zbog epidemije koronavirusa. Bilo je to kao da smo držali dah, a onda smo sad konačno opet počeli da dišemo. S druge strane, imali smo priliku da budemo non-stop sa tatom i mnogo nam je prijalo. On je uvek bio tu, ali je uvek imao posao, obaveze, odlazio, vraćao se. Sad smo mogli da pričamo na mnoge teme, da se još bolje razumemo - ispričala je Viktorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading