(FOTO) Muškarci, obratite pažnju: Prelepa brineta ostavila slavnog tenisera, ponovo je singl

Autor:

Sport

25.05.2020

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da, istina je, Huan i ja smo raskinuli, potvrdila je Sofija Himenez (29), sada bivša devojka argentinskog tenisera Huana Martina del Potra (31).

RepublikaFoto: instagram.com/sofiajimenez
Sofija Himenez

Ovaj je par nedavno prekinuo svoju vezu koja je započela krajem 2018. godine. Kada su se razdvojili tokom perioda karantina usled pandemije koronavirusa, sve je krenulo nizbrdo.

- Ne znam šta se dogodilo. Mislim da je ovaj period izolacije uticao na nas zbog mnogo neizvesnosti. Ja sam nakon Uskrsa otišla da živim kod majke i od tada uopšte nismo komunicirali, čak ni porukama - dodala je Sofija.

 

 

Del Potro je pre korone boravio u Majamiju, gde je bio na rehabilitaciji kolena koje je opet operisao početkom godine. Poslednji meč osvajač US Opena 2009. godine odigrao je prošlog juna.

 

 

- Nadamo se da će ovaj put problem konačno biti rešen i da Delpo više neće osećati bol koja ga je onemogućavala u igranju tenisa, ali i obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Nakon prethodne operacije, kojoj je bio podvrgnut u Barseloni, nije mogao da trči, skače ali ni da se penje uz stepenice - objavili su iz njegovog tima.

 

 

Argentinac, nekad treći teniser sveta, trenutno je na 128. mestu ATP liste. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Qué alegría recibir a Roger en casa! ????

A post shared by Juan Martin del Potro (@delpotrojuan) on Sep 17, 2019 at 10:19am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading